İletişim Hattı +90 (362) 876 59 53
Tescil ve Üyelik

Ad soyad vs Değişiklik işlemleri

Şirket ortaklarının/Müdürlerin/yetkili diğer kişilerin ad soyad,unvan,kimlikno,yerleşim yeri veya vatandaşlığının değişikliği işlemleri

  1. Dilekçe (1 Adet)
  2. Genel Kurul Kararı (1 Adet Noter Onaylı - Asıl)
  3. Türk Vatandaşlarının Ad-Soyad değişikliği ile ilgili Nüfus Müdürlüğü veya Mahkeme Kararının onaylı sureti (Noter veya Mahkeme)
  4. Yabancı Uyrukluların Ad-Soyad, Pasaport Numarası değişikliği var ise ilgili Konsolosluktan yazı ve bu yazının noter onaylı sureti, Pasaportun tercüme edilmiş noter onaylı sureti ve potansiyel vergi numarasını gösterir yazı
  5. Yerleşim Yeri değişikliğinde; Tüzel kişiler için : Ticaret Sicili Gazetesi Gerçek kişiler için : Kararda yazılması ve kimlik paylaşım sisteminde yeni adresin görülebilmesi yeterlidir.
  6. Vatandaşlığın değişmesi halinde yeni Ülke vatandaşlığını gösteren Tercüme Edilmiş 1 adet Noter Onaylı Pasaport Sureti ile diğer Ülke vatandaşlığından çıktığına dair İçişleri Bakanlığı yazısı.
  7. Değişikliği yapılacak olan kişilerin imza yetkisi var ise yeni Ad-Soyadları ile Şirket unvanına göre düzenlenmiş 1 adet Ticaret Sicili Müdürlüklerince düzenlenmiş imza beyannamesi.

Suriye/Irak vs. ülke vatandaşlarının(şirket ortağı/müdürü) Türk Vatandaşlığına geçmesi işlemleri

  1. Dilekçe (1 Adet)
  2. Genel Kurul Kararı(1 Adet Noter Onaylı – Asıl
  3. Değişikliği yapılacak olan kişilerin imza yetkisi var ise yeni Ad-Soyadları ile Şirket unvanına göre düzenlenmiş 1 adet Ticaret Sicili Müdürlüklerince düzenlenmiş imza beyannamesi
  4. Kimlik fotokopisi

Ekli Dosyalar :

Tescil ve Üyelik Menü

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç